Gynzy
 
Nieuwsbrief week 25, 2020
 
zomer
Het is zomer... in de klas!
 
De zomer gaat dit weekend officieel van start, dus ook in de klas mag dit fijne jaargetijde niet ontbreken. Met de onderstaande lessen behandel je het thema zomer op een speelse manier.
Tip: gebruik op een warme dag de digibordventilator, dit zorgt (met een beetje verbeelding) voor verkoeling. 
 
Op zoek naar kriebeldiertjes  
 
Niet alleen buiten vind je nu kriebeldiertjes, maar ook op het bord! Zoek samen naar deze nuttige beestjes en kom er meer over te weten.
 
Bekijk dit lesidee
Oefenenreeksen in het thema zomer
 
De kleuters leren verschillende vaardigheden én krijgen een zomers gevoel van de 4 nieuwe oefenreeksen. Er wordt gebruik gemaakt van typische woorden en afbeeldingen over de zomer. Ontdek er meer over in onze blog.
 
Ontdek meer
Zomerse workshops volgen
 
Deze zomerspecial van Team Talento zit vol met workshops en spelletjes in het thema… zomer! Ga samen zingen, dansen, boomwhacken en tafeldrummen. Luister naar een theaterverhaal en zoek alle voorwerpen op de praatplaat.
 
Bekijk dit lesidee
🖥 
Ontdek welke touchscreen past bij jouw klas
 
Met een touchscreen benut je alle mogelijkheden van deze zomerse lesideeën. Start de keuzehulp en ontdek welke touchscreen het beste bij jouw klas past.

Enkele voordelen van een Clevertouch touchscreen:
Door het haarscherpe beeld en klaslokaalvullend geluid beleven alle leerlingen, tijdens de videos van Team Talento, de ultieme kijkervaring. En door de multi-touch-functie is zoeken naar de kriebeldiertjes nog leuker.
 
Populair
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is verstuurd naar
Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.