Gynzy
 
Nieuwsbrief week 20, 2020
 
Tips voor in de klas en thuis!
 
Houd je leerlingen deze ‘eerste’ schooldagen bij de les met educatieve content voor in de klas en thuis! Begin de schooldag bijvoorbeeld energiek met 'Dagstarters', houd alles op orde met de klassenmanagementtools en laat de leerlingen thuis lessen volgens de methode maken.
Meer tips ontdek je in onze nieuwe blog.
 
Interactieve lessen met de Flitser 
 
Maak eenvoudig een leerzame en interactieve les met de Flitser! Voer woorden, zinnen of sommen in en laat ze voorbij flitsen op het digibord. Handig om jouw leerlingen te laten oefenen met sommen, herkennen van letters of inprenten van woorden.
 
Lees blog
Oefenreeksen voor kleuters 
 
Ook met de kleuters kan er weer volop geoefend worden! Er zijn namelijk 32 nieuwe oefenreeksen toegevoegd in de bibliotheek. Hiermee kun je klassikaal of met een kleine groep leerlingen een specifiek leerdoel oefenen, zoals rijmen, kleuren of waarde van geld.
 
Ontdek meer
 
Heb je tijdens de sluiting van de scholen onze digitale verwerking geprobeerd voor onderwijs op afstand? Dit kun je ook in de klas blijven doen! Laat ons weten dat jij Gynzy wil blijven gebruiken. Je bepaalt zelf of je Gynzy gebruikt aansluitend op de huidige lesmethode of deze volledig vervangt. 
 
Populair
Wensen & ontwikkelingen
 
We horen graag hoe belangrijk jij deze tool vindt: getallenlijn.
 
Geef feedback
 
Heb je vragen of suggesties?
Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te reageren op dit bericht of bel ons op 040 4020907.
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is verstuurd naar
Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.