Gynzy
 
Nieuwsbrief week 21, 2020
 
 
 
Ontdek het nieuwe Gynzy
 
Het nieuwe Gynzy is nog steeds: fonkelnieuw! Wij blijven ons namelijk vernieuwen en verbeteren. De functies, lessen en tools zijn afgestemd op de wensen van de leerkrachten. Zo hebben we de werkbalk nog gebruiksvriendelijker gemaakt en wordt de navigatie verbeterd, lees hier meer over
 
 
We wijzen je graag de weg in het Nieuwe Gynzy tijdens een van onze webinars. Na afloop weet jij precies hoe je in Gynzy innovatieve lessen kan maken, delen en geven. Bekijk alle data en schrijf je in!
 
Haal alles uit Gynzy met Clevertouch 
 
De interactieve lessen die jij in Gynzy hebt gemaakt, komen tot leven op een touchscreen van Clevertouch! Door de nieuwste technologieĆ«n, vele opties en makkelijke interface creĆ«er jij eenvoudig interactief onderwijs. Clevertouch heeft diverse soorten touchscreens. 
 
Bekijk nu
Tools: Letter- en Getallenkiezer
 
Deze twee nieuwe tools kiezen een letter of getal die vervolgens op het digibord verschijnen. Deze veelzijdige tools zijn op verschillende manieren in te zetten. We vertellen je er meer over in onze blog. 
 
Ontdek meer
 
Heb je tijdens de sluiting van de scholen onze digitale verwerking geprobeerd voor onderwijs op afstand? Dit kun je ook in de klas blijven doen! Laat ons weten dat jij Gynzy wil blijven gebruiken. Je bepaalt zelf of je Gynzy gebruikt aansluitend op de huidige lesmethode of deze volledig vervangt. 
 
Populair
Wensen & ontwikkelingen
 
We horen graag hoe belangrijk jij deze activiteit vindt: Handschrift letters
 
Geef feedback
 
Heb je vragen of suggesties?
Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te reageren op dit bericht of bel ons op 040 4020907.
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is verstuurd naar
Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.