Gynzy
 
Nieuwsbrief week 23, 2020
 
 
Om te helpen met jouw klassenmanagement ontwikkelen wij regelmatig nieuwe tools en verbeteren wij bestaande tools. Zo kun je met de twee recent gelanceerde tools op een eerlijke manier beurten geven (Namenkiezer) en jouw leerlingen een maatje laten kiezen (Maatjeskiezer).
 
 
 
 
Namenkiezer
 
Deze tool kiest willekeurige namen van jouw leerlingen. Je kunt de Namenkiezer op diverse manieren inzetten, bijvoorbeeld om eerlijke beurten mee te geven. Ontdek alle mogelijkheden in onze blog.
 
Maatjeskiezer
 
Laat leerlingen met deze tool op een eerlijke en speelse manier een maatje kiezen. De fantasiefiguren geven een vrolijke twist aan deze tool. Bekijk hoe de Maatjeskiezer werkt.
 
Het 'oude' Gynzy maakt plaats voor het nieuwe Gynzy!
 
Alle nieuwe tools, lesidee├źn en instructielessen vind je in het nieuwe Gynzy. Het is dus tijd om afscheid te nemen van het 'oude' Gynzy. In dit artikel vertellen we je hoe je kunt starten in het nieuwe Gynzy en krijg je antwoord op belangrijke vragen.
 
Gemakkelijk communiceren met ouders 
 
Maak jij al gebruik van Parro in Gynzy? Hiermee kun je vanuit Gynzy communiceren met de ouders van jouw leerlingen. Handig als je het thuisfront op de hoogte wilt brengen van nieuwtjes of huiswerk en feedback wilt versturen. Lees hoe dit werkt en maak hier gratis gebruik van!
 
Lees meer
Populair
Wensen & ontwikkelingen
 
We horen graag hoe belangrijk jij deze tool vindt: Mindmap
 
Geef feedback
 
Heb je vragen of suggesties?
Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te reageren op dit bericht of bel ons op 040 4020907.
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is verstuurd naar
Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.