Gynzy
 
Nieuwsbrief week 24, 2020
 
 
Voordat de scholen weer sluiten en de tablets en digiborden weer uitgaan, kun je nog genoeg doen om jezelf en jouw leerlingen bij de les te houden. Leer jouw leerlingen om verhaalsommen op te lossen (1), ontdek alle mogelijkheden van Gynzy (2) en verrijk je lessen met video- en audiofragmenten (3).
 
1. Oefenreeksen verhaalsommen 
 
Met de 16 nieuwe oefenreeksen verhaalsommen kun je samen met groep 3 t/m 8 aan de slag met diverse rekenvaardigheden. Bekijk alle oefenreeksen en ontdek hoe jij ze kunt inzetten. 
 
Bekijk nu
2. Gratis webinars 
 
We geven wekelijks webinars over het nieuwe Gynzy, Gynzy voor kleuters en digitale verwerking voor groep 3 t/m 8. Online volg je dan live het webinar en kun je via de chat vragen stellen. 
 
Meld je aan
3. Beeld en Geluid op school
 
Heb jij al een account bij Beeld en Geluid op school? Dit mediaplatform staat gevuld met programma’s zoals Het Klokhuis, Checkpoint en Kinderen voor Kinderen. Leerkrachten hebben gratis toegang tot meer dan 100.000 video- en audiofragmenten. Deze reclamevrije items kun je toevoegen aan jouw Gynzy lessen. Dit doe je door de link van het fragment in jouw les te plaatsen.
 
Naar het mediaplatform
ℹ️  Archivering tijdens de schooljaarovergang 
 
Tijdens de schooljaarovergang wordt er een kleine schoonmaak uitgevoerd bij de onderdelen die leerjaargebonden zijn. De leerling-accounts en resultaten blijven bewaard. Let op: 1 en 2 augustus 2020 is Gynzy niet toegankelijk en kunnen er geen groepen en leerlingen worden bewerkt.
Lees hier meer over.
 
Populair
Wensen & ontwikkelingen
 
We horen graag hoe belangrijk jij deze mogelijkheid voor het digibord vindt: Symbolen toevoegen
 
Geef feedback
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Deze mail is verstuurd naar
Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.